Filmaften og ryttermøde

 

Som tidligere annonceret, så afholdes der ekstraordinært ryttermøde med efterfølgende filmvisning torsdag d. 7/12-2006, kl. 19.00 i klubhuset.

 

Aftenens program forventer vi vil se således ud :

 

  1. I 2007 er det 10. gang cykelmotionsløbet Blåvandshuk Rundt arrangeres. Hvilke forslag har du til det kunne fejres på en passende måde ?

  2. På det ordinære ryttermøde i oktober fik vi p.g.a. tidspres ikke helt vendt punktet omkring klubture og arrangementer i 2007. Vi tager naturligvis afsæt i de ting vi nåede at vende i oktober som kort resumeres. Hvad er dine forslag og ønsker ?

  3. Cykeludvalgets – organisation og underudvalg.

    1. Her kan du se udvalgets forslag til organisation og de som har meldt sig til et bidrage med en indsats i de enkelte udvalg. Som du kan se mangler vi blot nogle få poster at besætte. Overvej venligst hvad du kan bidrage med.

    2. Dialog om antal medlemmer i cykeludvalget og suppleanter, evt. suppleant valg.

    3. Afslutningsvis skal vi have en dialog omkring medlemmernes holdning til afvikling af 3 cykelløb, Blåvandshuk Rundt, MTB Bordrup og OCT holdmatch. Er medlemmerne indstillet på at bakke op og bidrage til at afvikle disse arrangementer ?

  4. Filmvisning og social hygge. Hvilken film der vises må forblive en overraskelse, men titlen kan på mange måder lede tankerne hen på en helt almindelig træningsdag i OCT... J

 

Cykeludvalget er vært ved lidt godt til ganen, kaffe, vand og en øl.