Foto og noter fra MTB løb Bordrup d. 28/12-2004.

bullet

Resultater

bullet

Fotos fra løbet

Løbet havde 78 forhåndstilmeldte ryttere, 16 eftertilmeldinger og 5 af de forhåndstilmeldte ryttere mødte ikke til start. Dvs. der startede 89 ryttere fordelt med 53 på "sportsruten" (5 omgange) og 36 på "motionsruten" (3 omgange).

Hurtigste mand på 5 omgange blev igen i år Thomas Lund der dog var begunstiget af, at Henrik Lindgaard Møller umiddelbart efter at have kørt 3 omgange brækkede sit styr ! På dette tidspunkt var Henrik ca. 30 sekunder foran Thomas.

4 ryttere fik noteret samme tid på 5 omgange ca. 2 min. efter Thomas Lund.

Desværre var vi i år udsat for et computernedbrud kort før de første kom i mål på 5 omgange. På dette tidspunkt var en del ryttere kommet i mål på 3 omgange, men af en eller anden teknisk grund har vi desværre mistet alle data på rytterne på 3 omgange fra før nedbruddet.

Dette beklager vi meget fra løbsledelsen.

Kim Blach fra Bramming motion var hurtigste mand på 3 omgange.

Omgangstider og de registreringer vi trods alt har på 5 h.h.v. 3 omgange kan du se nedenstående.

Mange tak for det flotte fremmøde. Vi ønsker alle deltagerne et godt nytår og håber at se jer igen i 2005.

Hej i Oksbøl.

Der var kaldt til MTB-løb ved Oksbøl idag 4. juledag. Trods et lidt blandet og køligt vejr fandt mange vej til løbet. Det var fedt at se at så mange, trods det noget tvivlsomme vejr.

Jeg var noget spændt på at skulle ud at køre dette MTB-løb. Jeg kendte ikke ruten, men havde da fået at vide, at den var relativ flad. Det var den da også, men jeg vil sige, at man endelig ikke skal tage fejl af rutens beskaffenhed, og der var da også flere stigninger på den. De var knap så stejle, men kunne nu godt trække godt i lårbasserne når bare der blev kørt hårdt nok. Og det blev der. Løbet blev skudt i gang og der blev kørt MTB-væddeløb. Der var de stærke, som virkeligt lagde fra land sammen med de ryttere, der havde valgt at stille til start på cross-cykler. Det er, umiddelbart, svært at følge disse ryttere, da de skyder en vældig høj hastighed i et sådan terræn. Hatten af for Thomas Lund der fulgte Henrik Lindgaard Møller til dørs på sin MTBer. Henrik brækkede dog styret på sin crosscykel og måtte naturligvis opgive at

fuldføre. Det betød, at Thomas på de 5 omgange kunne køre sig til sejren. Tillykke.

Et godt løb med god afmærkning af ruten. En rute med nogenlunde fast bund, dog med enkelte steder, hvor der var mudret. Det er en del af gamet, og det tager vi med. Stor ros herfra til Oksbøl Cykel Team for et godt arrangement. Dejligt at se, at der kunne mønstres så mange deltager her mellem jul og nytår. Efterfølgende kunne man cykle sin trætte og kolde krop tilbage til Oksbøl stadion for at få sig et bad, hvis det var det man havde brug for. Det vil sige nogle cyklede derfra og til start og tilbage, nogle var kørt direkte til start i bil, og nogle tog bare en lidt længere tur for at deltage, både frem og tilbage på cyklen.

Synd for rytterne på de 3 omgange, at der var bøvl med tidtagningen, da de kom mod mål. Det er, hvad der kan ske og ikke til at holde for. Men jeg er sikker på, at løbet stadig var godt det til trods. Jeg vil blot tilkendegive mit positive syn på dette løb. Godt gået. Der var styr på det, der skulle være styr på, og hvad mere kan vi som deltager forlange.