Blåvandshuk Rundt 2008

Af Niels H. Nielsen, løbsansvarlig.

 

Søndag d. 10/8 afviklede Oksbøl Cykel Team (OCT) den 11. udgave af cykelmotionsløbet Blåvandshuk Rundt.

Vejret var ikke med os i år. Regn fra morgenstunden holdt helt sikkert en del væk. Med bedre vejr tror jeg vi havde nået over 350 deltagere. Men vi havde et godt arrangement, der er helt sikkert ting som kan være bedre – men det skal altså sættes i sammenhæng med indsatsen og de ressourcer det er muligt at finde til arrangementet.

Sidste rytter var i mål lidt før kl. 15, hvorefter oprydningen hurtigt blev klaret af en flok friske OCT medlemmer. Rart med en god opbakning blandt klubbens medlemmer til at tage fat når der er brug for det. En stor tak skal lyde fra løbsudvalget til jer alle - uden jeres bidrag nåede vi ikke så langt.

 

Der var ca. 240 ryttere til start. Heraf gennemførte :

58 på 115 km.

82 på 70 km.

91 på 35 km.

7 ryttere er løbsledelsen bekendt udgået. Løbsledelsen er bekendt med 3 af disse ryttere kom til skade og måtte til læge behandling. Vi ønsker god bedring til dem alle 3.

 

De regntunge veje var sikkert også årsag til, at løbet bød på forholdsvis mange punkteringer blandt deltagerne.

4 ryttere, i den forreste gruppe på 115 km, ”snød” ved at springe Blåbjerg opkørslen over og fik tildelt 2 tillægsminutter til køretiden. De ved vidst godt hver især hvem det var!. Dog erkender føreren af masterbilen, at han selv fortsatte lige ud ved foden af Blåbjerg opkørslen. Det er vurderet som "formildende omstændigheder" - ellers var de fire ryttere blevet placeret nederst på listen uden tidtagning.

 

En stor tak til hjemmeværnspolitiet som igen i år ydede en flot indsats med regulering af trafikken vigtige steder. De 4 betjente var som blæksprutter rundt på mange poster på ruten.

 

Til hjælperne i depoter, med tidtagning osv. samt til OCT´s medlemmer der bidrog med en hånd :

Jeg håber alle, eller mange af jer, er villig til at yde en indsats også i 2009 udgaven af Blåvandshuk Rundt. Uden jeres bidrag kan vi ikke gennemføre et sådant arrangement.

Tusind tak til alle og en særlig tak til Lene Randrup for de mange flotte sponsor præmier hun fik samlet sammen. Lene har allerede sagt, hun vil give en hånd med dette næste år.

 

En stor tak til alle de sponsorer som velvilligt har skænket en præmie og gjorde dette års udgave til et festfyrværkeri af gevinster på startnumre.

En særlig tak til SMC Biler i Esbjerg, for at stille biler til rådighed samt sponserer en flot cykel, som blev vundet af Arly Lauritsen fra Varde.

 

 

Beretninger fra deltagerne :

Du kan læse Ole Klemmensen fra Varde Cykelklub's oplevelser som debutant i et cykelløb på racercykel her.

 

Har du nogle ord om løbet, ris eller ros, eller har du nogle fotos, så send dem til webmaster og vi vil bringe det her på siden.

 

 

Fotos fra løbet.

 

.