Klubtur Harzen 2020

d. 7-10 maj (St. Bededagsferien).

 

 

Vinterens mørke, kolde og våde tid kan ramme enhver cykelrytter hårdt, men fortvivl ikke, for nu får du mulighed for at glæde dig til en klubtur til Harzen i bededagsferien næste år.

OCT har reserveret 30 overnatningspladser (13 dobbeltværelser og 7 enkeltværelser) på det hyggelige og gode Hotel Landhaus Foresta i Braunlage fra torsdag den 7. maj til søndag den 10. maj 2020.

Alle medlemmer, uanset niveau - både racer og MTB, er velkomne.

Jo flere vi kommer afsted jo bedre. Og skulle vi ramme det nuværende tilmeldingsloft på 30 pladser, finder vi nok en løsning, der sikrer at flere kan komme med!

Så snyd ikke dig selv for en aktiv ferie med dine cykelvenner i Bededagsferien 2020.

Braunlage området rummer noget for enhver cykel-smag.

Hotel Landhaus Foresta ligger tæt på Braunlage centrum, ikke langt fra Wurmberg og blot et stenkast fra ”die Tenne in Braunlage”, hvor ”Köning vom Harz” underholder hver aften.

 

DET PRAKTISKE

 

Pris

Den forventede maksimalpris for klubturen vil blive 900 kr. pr. deltager, men bliver formentligt billigere (klubben giver deltagertilskud og den endelige pris er afhængig af, hvor mange der tilmelder sig og om det besluttes at hyre guides nogle af dagene).

Prisen indeholder overnatning og morgenmand.

Der vil blive arrangeret fælles aftensmad, men i prisen er der ikke iberegnet aftensmad eller frokost. Kørsel arrangeres indbyrdes og er derfor heller ikke indeholdt i prisen.

 

Tilmelding:

Tilmelding vil være efter ”først-mølle-princippet”.

Tilmelding sker via tilmelding på www.OCT.dk samt indbetaling af depositum på 400 kr. på enten mobilpay 274001 eller via bankoverførsel på 6237 – 00 11 75 23 57 senest den 15.1.2019.

Tilmelding betragtes først som gyldig, når depositum er indbetalt

 

Tid for klubturen:

Torsdag den 7. maj til søndag den 10. maj. 2020

 

Overnatningsstedet:

Hotel Landhaus Foresta i Braunlage (læs mere her: www.landhotel-villa-foresta.de)

 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til klubturen til Harzen 2020 er du velkommen til at kontakte Kenneth Lehm Nordestgaard på 29 43 29 32.

 

 

De bedste hilsener

Cykeludvalget