Spinning

 

OCT-spinning i vinteren 2018.

 

På opfordring fra medlemmerne genoptager vi OCT-spinning i de kolde måneder.

I denne sæson bliver det tirsdage kl. 18.30 – 20.00 med varierende instruktører.

 

Vi starter tirsdag 2. januar 2018 og fortsætter frem til tirsdag 27. februar 2018. Der er et maksimum på 20 deltagere pr. aften. Hvis vi ikke selv bruger alle pladserne, åbner OCT for ekstern tilmelding om mandagen, og du kan så tilmelde din mand, kone, nabo eller kollega, idet vi selvfølgelig håber på, at de på et tidspunkt melder sig ind i OCT, eller giver en hånd med ved et af vores arrangementer.

De enkelte spinningaftener bliver løbende lagt op under tilmelding til løb på OCT.DK en uge i forvejen. Den første aften bliver derfor lagt op tirsdag d. 26. december 2017.

Hvis du ikke er medlem af fitness og har et armbånd, som kan åbne døren, så skal du have frontdesken til at lukke dig ind gennem fitnesslokalet.

 

 

FAQ

1) Hvad koster det?

Det er gratis for medlemmer af OCT.

2) Hvad menes med ekstern tilmelding?

Om mandag åbner OCT for ekstern tilmelding, hvis OCT-medlemmer ikke selv har besat alle 20 pladser, og mand, kone, kollega, ven eller andre kan så booke sig ind på en af de ledige cykler på OCT.DK.

3) Hvad skal de eksterne betale?

Betragt det ligesom når vi cykler på MTB eller racer udendørs. Der vil vi også gerne tilbyde, at interesserede kan cykle med. Og når de har prøvet et par ture sammen med os, så forventer vi, at de melder sig ind i OCT, hvis de vil fortsætte sammen med os.

Det samme her, de første par ture er prøveture for at teste stemning og træning, herefter har OCT en forventning om, at de melder sig ind i klubben, hvis de vil fortsætte.

4) Hvad nu hvis jeg bliver forhindret en aften?

Send en besked til Anders (4271 7373 eller PB/FB), og din cykel bliver gjort ledig til en anden.

 

 

Mvh
Anders Sindum
42717373