Varde - Oksbøl den 23/10-2004


LILLEPUT SIKRE VIDERE!!!
Oksbøl skulle i dag kl. 13:30 møde Varde i den første kredskamp. Begge hold har jo vundet deres rækker, og der var derfor lagt op til en spændende kamp.
Dette kunne ses på alle de fremmødte tilskuere, men også på kampens første 5 min. Varde startede nemlig bedst, og havde to kæmpe store chancer, som de burde have scoret på. Oksbøl spillerne var simpelthen alt for nervøse. De rystede dog nervøsiteten af sig og kæmpede sig ind i kampen. Og takket være en god aflevering fra Dennis til en lynhurtig Michael H., blev Matthias Hansen spillet helt fri inde foran mål. Hansen var sikkerheden selv, og scorede til 1-0.
Det frigjorde nogle ekstra kræfter hos drengene, og de satte sig endnu et gear op. De kæmpede som gale og endnu engang var det Michael Hesselholt som løb fra forsvaret, og han lagde bolden ind bag en sprællende målmand - 2-0!
Varde fik reduceret i slutningen af 1. halvleg, men det rystede ikke drengene - tværtimod.
I 2. halvleg gik Oksbøl på banen med indstillingen om at kampen skulle vindes for enhver pris. Selvom starten virkede lidt usikker, pga. vejret (det blæste en hel pelikan idag) men også Vardes dygtige spillere, var det igen Oksbøl der scorede det første mål. En genial stikning fra Dennis til Michael Hesselholt gav Oksbøl et godt afsæt. 3-1!! Michael scorede også til 4-1.
Ses her.

Varde reducerede til slutresultatet 4-2. I dag var Oksbøl en tand bedre end Varde, og det var et storspillende Oksbølhold man oplevede. Jeg vil her gerne fremhæve Dennis Jørgensen, Matthias Hansen og Michael Hesselholt som denne kamps store spillere. Men faktisk skal det siges at alle spillere gjorde det eksemplarisk. Peter, Michael Ø, Martin, Rishad, "W.P.", Joachim, Frederik, Jesper, Jon, Kristian og en bravt kæmpende Marco på midtbanen. I har oppet Jer noget til træning og kamp på det sidste - dejligt at se Jeres gode humør!

Tak igen for opbakningen til vores kamp. Der var igen mødt mange tilskuere fra Oksbøl op. Heriblandt fodboldudvalgets formand og Webmasteren, som gør et fremragende stykke arbejde med disse sider.

HUSK AT FØLGE MED PÅ SIDERNE ANGÅENDE NÆSTE WEEKEND, OG MØD SÅ OP OG FØLG DRENGENE. De er BARE gode!

Se billeder fra kampen her

Resultater fra de andre kampe i kræsen

Lars Calender
 

Gør bvoksbol.dk til din startside
tryk her

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN - FODBOLD