Oksbøl  - Kvadlund IF den 16/10-2004

LILLEPUT VANDT DERES RÆKKE!!!!
Der var dømt topkamp, da Oksbøl og Kvaglund tørnede sammen i Esbjerg. Begge hold var á point, og det var den sidste kamp i turneringen. Så idag blev 1. og 2. pladsen fordelt.
Oksbøl kunne nøjes med uafgjort, men i optakten blev alle enige om at kampen SKULLE vindes. Allerede ved afgang fra stadion i Oksbøl, kunne det ses at drengene var tændte. Og da kampen blev fløjtet igang, var det en flok meget motiverede Oksbølspillere der straks satte sig på kampen...
Efter kort tids spil var det, en meget velspillende Jon Tambjerg der forsøgte sig med et drøn af et langskud. Målmanden kunne kun få fingrende på, men bolden trillede alligevel over stregen. 1-0.
Efter yderligere kort tids spil var Jon igen på plads. Efter et flot indlæg fra Dennis Jørgensen, satte Jon hovedet på til 2-0. Vi var kommet godt fra start.
Ved halvleg blev vi enige om at der skulle kæmpes endnu hårdere, fordi kampen bare SKULLE vindes. Og drengene gjorde deres. Michael Hesselholt og Frederik Freund scorede begge hver et mål, og sammen med Kvaglunds to mål i anden halvleg blev det til et resultat på 4-2 til Oksbøl.
Det var idag tydeligt at se, at det var turneringens to bedste hold der mødte hinanden. Begge hold var yderst velspillende, men idag var Oksbøl en tand bedre! Fortjent sejr, drenge!!! Dagens profil: Jon Tambjerg - flot kamp Jon. Men det skal nævnes at holdet virkelig spille godt sammen. Alle gør en indsats, og vi (trænerne) er meget stolte af Jer!!!
Der følger mere på denne side om hvornår drengene skal spille deres næste kamp. De spiller nu med om det jyske mesterskab i Lilleput 3. Og vi håber hermed at vi kan få lige så stor tilskuer opbakning til de næste mange kampe. Det var skønt at se så mange Oksbøl tilhængere til en udekamp. Vi var næsten flere end Kvaglunds egne tilskuere!