Agerskov - Oksbøl den 14/11-2004

LILLEPUT VANDT SEMIFINALEN... :-)

Så er der kun en hurdle tilbage for lilleput drengene, nemlig weekenden 20.-21. november hvor de skal spille finale i Mønsted ved Viborg.

Dette er resultatet efter en spændende kamp i Agerskov denne lørdag d. 13. november. Efter en intens og medrivende kamp vandt Oksbøl 5-4, efter at have været bagud 3-1 ved halvleg.

Oksbøls spillere var slet ikke vågne i kampens start, hvilket resulterede i flere angreb fra Agerskov. Og allerede efter sølle 1 min og 9 sek blafrede nettet bag en forvirret Michael Ø. Jørgensen. Målscoreren havde simpelthen overhalet hele Oksbøls sovende forsvar.
Og kampen blev ikke bedre for Oksbøl...

Selvom at Oksbøl fik reduceret ved Michael Jørgensen, scorede Agerskov yderligere 2 gange inden pausen. Og tilmed fik Oksbøls anfører, Marco Okholm, sig en tyk læbe da han blev sparket i hovedet i en heroisk kamp for at få bolden væk fra egen mållinie.

I halvlegen fik spillerne en ordentlig opsang. De var slet ikke med i kampen, og ingen hjalp hinanden. Det virkede faktisk som om at de ikke rigtig gad spille i dag. Men det fik vi ændret på.

Via nogle taktiske ændringer og udskiftninger, fik vi ændret lidt på spillestilen. Og dette bar hurtigt frugt. Drengene fik humøret og spilleglæden igen, og der blev kæmpet bravt om enhver bold. Vendepunktet kom dog først rigtig ved Oksbøls reducering til 3-2, hvor Christian Askjær flot tilkæmper sig en bold, slår et fremragende indlæg hvor Michael Hesselholt bare skal prikke til den.

Derefter stod der Oksbøl på det hele. Det blev til 3-3 ved Mathias Hansen, 3-4 ved Marco Okholm (på str.) og 3-5 ved Michael Hesselholt.

I de døende minutter blev Oksbøl reduceret til 10 mand, efter et benspænd af Marco Okholm. En ok kendelse, af en dommer der faktisk havde styr på hele kampen. Dette resulterede desværre i en scoring af Agerskov.

De sidste minutter blev der bidt negle af samtlige 25-30 medrejsende Oksbøl tilhængere, og der findes nu to Oksbøl trænere med grå hår. Men sejren blev kørt hjem!

Busturen hjem blev nydt til fulde. Der var godt humør alle vegne og spillerne glæder sig til at trække i arbejdstøjet på tirsdag hvor træningen igen vil være på dagsorden.

Men egentlig er det slet ikke overraskende for os trænere at I, drenge, topper nu. Siden sommerferien har I kæmpet hårdt til træning og lagt et godt stykke arbejde i det. Og næsten hver gang har der været 15-16 spillere tilstede. Flot gået drenge. Vi trænere har allerede vundet det hele i denne sæson. At træne en flok som Jer, er et privilegie og vi er stolte. Vi ses tirsdag...