Oksbøl - Rødding den 06/11-2004

LILLEPUT VIDERE...
I en højdramatisk kamp på Oksbøl Stadion, sejrede Oksbøls Lilleput drenge over holdet fra Rødding med 3-1.

Efter sidste weekends oversidder, og en uges træning (med bla. Kim Berthelsen), var drengene rigtig blevet kampsultne. Og det kunne mærkes i omklædningsrummet inden kampen. De unge stjerner var desværre også meget nervøse, set i lyset af kampens betydning. Der var sågar nogen der ligefrem ønskede at starte ude, pga. nerver.

Dette kunne også ses på holdet i de første spæde minutter af kampen, hvor der stod Rødding på ALT. De havde flere friløbere, men takket være vores gode forsvar og målmand blev det ikke til mere end et hjørne og en mindre chance.

Nervøsiteten blev dog rystet af os, og vi fik styr på tropperne. For efter 5 min spil blev det til 1-0 ved en velspillende Michael Hesselholt, som simpelthen spurtede fra Røddings forsvar.

Derefter stod der Oksbøl på resten af kampen. Mathias Hansen scorede til 2-0 og Michael Hesselholt til slutresultatet 3-1, 10 min før tid.

På en dejlig solskinsdag hvor alting lykkedes, og hvor holdets "skraldemand" Joachim Pallesen havde fødselsdag, blev det til en opmuntring for de mange Oksbøl "supportere". Jeg tror at der var sæsonrekord på Oksbøl Stadion, et kæmpe fremmøde, som også fik drengene til at yde en tand mere. TAK - for opbakningen!!!

I kampens hede blev der kæmpet med alle midler, hårde tacklinger, benspænd og andre uregelmæssigheder. Dette hører sig jo til i fodbold, men man kunne godt mærke at Rødding ikke rigtig kunne få spillet til at fungere. De var meget frustrerede og dette resulterede desværre i nogle lidt grimme episoder. Der var bla. nogen af Røddings medrejsende tilhængere der råbte nogle ret hårde ting efter vores spillere, noget der gik drengene på. "Svin" og "Tudefjæs" er simpelthen ikke noget man skal sige til de 10-12 årige knægte, som kommer for at spille fodbold for sjov. Det hører bare ikke hjemme!!
Vi er glade for at vi har sobre fans i vores lejr, og på holdets og trænernes vegne skal her lyde et STORT tak for det!!!

Og til drengene skal der lyde et stort tillykke med at være blandt de 8 bedste hold i Jylland. Det er simpelthen flot!!! Egon og jeg er stolte af Jer.


Resultater fra de andre kampe i kræsen

Lars Calender
 

Gør bvoksbol.dk til din startside
tryk her

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN - FODBOLD