Oksbøl - BT/SVIF den 20/11-2004


Oksbøl – BT/SVIF 1-2

Oksbøls første kamp til finalestævnet. Vi tabte 2-1, til et hold som var dårligere end os. I dag ville ingenting lykkes og drengene ville bare ikke spille fodbold. Ingen hjalp hinanden, ingen løb til bolden og ingen kæmpede for den. En regulær off-day kan man vist godt kalde det! Banen var under al kritik, og jeg må indrømme at jeg pga. min gode opdragelse ikke her vil sige bandeord, men skidt det var den. Traktor og frost havde smadret det hele, og køn fodbold kunne man ikke spille.

Dommeren havde inden kampen spurgt JBU’s udsending om ikke at det var smart at aflyse pga. banens beskaffenhed. Men JBU-manden sagde at det var ens for begge hold og at kampene SKULLE gennemføres. Men med stor risiko for liv og lemmer. Spørg bare Mathias ”W.P.”, som tog sig en stor væltetur. Fik en bule i hovedet og slog desuden halebenet. Men han er en stærk knægt og han var hurtigt på benene igen.

Men OK, banen skal ikke have skylden for det hele. Vi mødte i dag et hold, som bare spillede primitivt – noget vi åbenbart ikke rigtig kan styre. Vi ville hellere spille bold, og da banen ikke var til dette, skulle det jo gå galt. Og det sammenholdt med at drengene allerede følte sig som små konger der allerede havde vundet det hele, så tog det hele en skæv drejning.

Modstanderne sad på os fra starten af, og vi kunne ikke rigtig komme i gang. Bolden havde nogle underlige opspring fra en underlig bane, og vupti lå bolden bag Michael Ø. i målet… ØV!

Vi kom dog lidt mere med i det og drengene spillede sig op. Men helt i gang kom vi bare ikke i dag. Og pludselig stod det 0-2. For at sige det på god gammel engelsk: SHIT!

I halvlegen fik spillerne sig en skideballe, og LIDT strammede de sig op, men det var altså ikke det store. Selvom at vi fik reduceret ved Michael Hesselholt, blev vi ikke rigtig helt farlige. Og sejren var vel egentlig ok, når man skal se den med bagklogskabens ulidelig klare lys. Vores drenge i dag var bare ikke skarpe nok.

Men ”for the record” – En guldmedalje er IKKE det værd, at man skal brække ben og forstuve ankler på en SÅ dårlig bane. Det er under al kritik at en JBU-ansvarlig ikke vægter drengenes ve og vel højest, men KUN tænker på et dårligt stævnes afvikling.
 

Gør bvoksbol.dk til din startside
tryk her

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN - FODBOLD