Bjerringbro IF - Oksbøl den 22/11-2004

Bjerringbro – Oksbøl 2-2

Oksbøls sidste og afgørende kamp. På papiret måtte dette jo egentlig være den nemmeste modstander, da denne modstander endnu ikke havde vundet.

Vi fik lov til at spille på samme bane som den første kamp. Jubii... Bemærk sarkasmen! Pløjemarken, som var blevet brugt til mark race på en gammel traktor lige inden frosten slog til, skulle danne ramme om Lilleputternes sidste kamp i år. På forhånd var vi alle klar over at så ville ”slaget” ikke blive kønt.
Ses her over imod Oksbøls tilskurere

Vi var tændte fra starten og selvtilliden lyste ud af gutterne, men Bjerringbro var nogle kloge fodboldspillere, som forstod at spille os rigtig. De pressede os i bund de første 15 min, og havde nogle få målchancer. Selvom at de ikke var helt målfarlige, var det dog dem der styrede det. Men på Oksbøls allerførste rigtige angreb, fik vi vendt op og ned på tingene. 1-0 til Oksbøl ved Michael Hesselholt. Den mand stopper bare ikke med at score… Ses her

Så vågnede Oksbøl. Der blev gået til stålet, og selv nogle små skrammer og nogle knubs (når de faldt på banen), så rejste de sig og kæmpede videre. Dette var også kendetegnende for Oksbøls andet mål, sat ind af Mathias Hansen. Hansen kæmpede og løb for chancen, og da et forsvarskiks satte ham i en gunstig position var han sikkerheden selv.
2-0.
Hør lydklippet fra Mathiases scoring


 

Fra anden halvlegs start var der dog noget der ikke var som det skulle. Drengene troede igen at sejren allerede var i hus, og de glemte at kæmpe. Jeg ved ikke om det var de berømte ”gummiben”, men noget skete der. For pludselig var Bjerringbro fuldstændig spilstyrende. Og de kom frem til flere åbne målchancer, men som vores gode keeper, Michael Ø. Jørgensen, flot reddede. Uden ham var det nok gået rigtig galt i dag. Ses her i aktion.


Pludselig får dommeren en hjerneblødning (altså i overført betydning), og viser Jesper Pedersen ud med et gult kort. Han mener at Jesper laver en nødbremse, men at han er i tvivl og derfor ikke ville give rødt… hmm… den lader vi vist bare stå her! Med 10 mand på banen og et kæmpe pres fra Bjerringbro, så kunne vi ikke modstå i længden.

De reducerede til 1-2 og kort efter scorede de til 2-2. Drengene var knust. De kunne se at deres store drøm, om en kæmpe pokal til klubben, glide ud af hænderne. Til sidst var det ren alibifodbold, hvor ingen turde prøve noget. Og vi jagtede ikke engang boden, vi stod nærmest stille, ud fra devisen: ”…at så laver man nok heller ikke noget forkert!” Det var ren held at Bjerringbro ikke scorede et mål ekstra, for det havde de nøgternt set faktisk fortjent. Kampen endte 2-2.

BK Vestkystens lilleput drenge vandt i dag sølv ved de jyske mesterskaber. Ud af flere hundrede lilleput 3 hold, råder vores lille klub over det andet bedste i Jylland. Det er da flot! Tillykke med det, drenge.
Hør lydklippet fra medaljeoverrækkelsen.

Mvh.

Lars Calender


 

Gør bvoksbol.dk til din startside
tryk her

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN - FODBOLD