Gauerslund - Oksbøl den 22/11-2004

Gauerslund – Oksbøl 2-4

Så kom Oksbøl på tavlen. I en god og velspillet kamp vandt Oksbøl 4-2 over et godt hold fra Gauerslund.

Kampen blev spillet kl. 10:00, en søndag morgen. Og jeg takker her for at det ikke er ynglinge eller senior spillere, som jeg er træner for. For de havde med garanti været fyldt med tømmermænd. Det havde disse knægte dog ikke. Efter gårsdagens ”skramme”, skulle der rettes op på nogle ting.

Igen var optakten lidt rodet. Christian Askjær var i løbet af natten blevet syg, og ham måtte vi undvære. Men vi har en bred trup, så umiddelbart var han ikke manglet selvom at han er en rigtig dygtig spiller. Og da vi kom ned på stadion, havde nattens frost ikke just repareret banen siden gårsdagens fadæse af en kamp. Heldigvis skulle vi spille på bane 2 (Banen er faktisk bedre end deres opvisningsbane, efter alles opfattelse). Denne gang havde vi dog en kompetent dommer, som med det samme gjorde det klart at så han det mindste optræk til skader, ville kampen blive aflyst.

Fra kampens start stod der Oksbøl på det hele. Men kunne godt se at drengene ville rette op på det dårlige resultat fra dagen før. Og der blev gået til makronerne. En lille ændring i holdopstillingen havde givet en lidt mere ”kæmpende” midtbane, som dominerede det hele. Specielt vil jeg gerne her fremhæve Rishad Ahmad, som kampens helt store lyspunkt. Alle medrejsende tilskuere (og der var dælme mange – tak for det, i øvrigt!)
Ses Her
kunne se at han virkelig gjorde det godt. Var med over hele banen og kæmpede sig til flere umulige bolde. Desuden satte han flot vores angribere i scene, så de virkelig fik spillerum. Flot kamp, Rishad!

Vores mest målfarlige angriber, Michael Hesselholt, viste igen i dag sit værd for holdet og scorede 3 mål, samt lagde op til den sidste.

Hør halvlegens peptalk
Desværre gik drengene lidt ned i anden halvleg, og lod Gauerslund komme tilbage, men vi holdt dem væk fra fadet til sidst og lukkede kampen med en scoring til 4-2. Dejligt at se.
Hør sejersråbet her

Nu gælder det den sidste kamp…

Pointstillingen før sidste runde:

HOLD

MÅL FOR

MÅL IMOD

POINT

BT/SVIF

4

3

4

Oksbøl

5

4

3

Gauerslund

3

4

3

Bjerringbro

2

3

1


 

Gør bvoksbol.dk til din startside
tryk her

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN - FODBOLD