Oksbøl  - Sædding/G IF den 27/09-2004

Oksbøl spillede 2-2 mod
Sædding/G IF den 27/09-2004.

Den 27-9 var vi i Sædding og spille. Fra starten af kampen kunne vi se, det ikke var det samme hold vi skulle spille imod som da vi mødte dem sidst. Vi kom bagud efter ca. 10 min. På et hjørnespark men derefter var det vores kamp. Vi pressede på og det gav pote. Efter 30 minutters spil var det efter et meget flot gennem spillet angreb, Mads Øland  der havde det sidste hoved på.
Efter pausen var det stadig vores kamp, men Sædding levede på kontra. Det blev 2-1 efter ca. 45 min. I de sidste 25 min. pressede vi stadig, Thomas Mortensen blev rykket op på midtbanen.  Og ca. 5 min. før tid slog Steffen Pedersen en bold ind fra højre, Thomas M. fik den lagt den til rette og 2-2.
Til sidst havde Thomas Hedegaard en kæmpe mulighed, men dommeren fløjtede offside??????? Måske måske ikke.
Men det var en god kamp, når man tager hensyn til at Sædding havde 5 Årgang 89 spillere med og ikke 2 som lovligt.