Oksbøl  - Andrup den 18/09-2004

Oksbøl vandt 6-0 over Andrup den 18/09-2004.

Vi har mødt Andrup 2 gange før, med samme resultat, nemlig sejer.
Det startede med at dommeren blev blevet skadet med en fiber men han gennemførte kampen. Vi kom foran  1-0 ved Thomas Hedegaard som fik en bold i dybden og scorede. Lasse Jensen gjorde det til 2-0 og inden pausen blev det 3-0 ved Mads Øland. Især de første 35 min. i første halvleg blev spillet meget flot af Oksbøls drenge.
Efter pausen var samme Mads Øland på plads til 4-0. Dagens mand i skysovs var Jonas Kristensen med 2-3 store afbrændere. Men ind kom den da til 5-0. Bare skyd den kommer nok. Så kørte Michael Sørensen solo på Venstre kant, trak ind mod mål og skød Bolden kom i nettet men det var Kevin Nielsen, der satte den sidste fod på lige før målstregen. Godt kørt Michael.
Næste Kamp mandag d. 27-9 mod Sædding/Guldager nr. 3.

Med sejren over Andrup ligger Oksbøls drenge stadig på førstepladsen i rækken. Se stillingen her.