Oksbøl  - Fanø den 11/09-2004

Oksbøl vandt 4-2 over Fanø den 11/09-2004.

Da vi måtte stille, med et noget anderledes hold til topkampen. Vidste vi det ville blive en svær opgave.
Fanø startede bedst, og kom foran efter 10 minutters spil. Efter 20 minutter kom vi på tavlen, da Thomas Hedegaard løftede bolden over målmanden, fra ca. 25 meters afstand. Senere for Fanø et tåbeligt dømt frispark lige udenfor vores felt, resultatet af dette blev en scoring til 1-2, stillingen ved halvleg. I anden halvleg fik vi overtaget i kampen, Lasse Kristensen kører et flot sololøb og dermed udligning 2-2. Få minutter senere sender Michael Sørensen bolden hårdt og fladt ind fra venstre, Thomas Hedegaard bruger hælen, den rammer en Fanøspiller og bolden går i mål til 3-2. Med 10 minutter igen får Lasse Jensen en friløber og score til 4-2.

Med sejren over Fanø ligger Oksbøls drenge nu på førstepladsen i rækken. Se stillingen her.

Næset kamp Lørdag D. 18-9 kl. 14.45 vi møder Andrup Hjemme.