Lilleput piger:

Oksbøls lilleputpiger har den 23 februar 2002 været til regionsfinalen i indendørs fodbold.

Efter at have vundet 3-2 over Ribe og 7-0 over Bevtoft samt spillet uafgjort 3-3 mod Broager vandt pigerne deres pulje og skulle i semifinalen møde Hunderup. Efter 9 minutters spil stod der 3-1 til Hunderup men holdet kæmpede sig op til uafgjort hvorefter der skulle spilles til "Golden Goal".  Her fik Oksbøl et straffespark og udvisning af Hunderupspiller. Sparket blev pareret og endnu en udvisning. Nyt straffe som også blev brændt, men da Hunderup kun havde 2 spillere på banen gik det alligevel.

Finalen mod Toftlund blev utrolig spændende, men holdet kom foran 1-0 efter 3 minutters spil. Pigerne arbejdede hårdt for at holde denne føring. I det 9 minut kom holdet foran 2-0. Sikken en lettelse.

Pigerne var utrolig glade for at det endelig lykkedes efter 2. pladsen sidste år.

Holdet bestod af Nanna Hensel, Sofie Block Jørgensen, Nadia Sølvbæk Sørensen, Dorte Nissen, Lærke Bille Brunn, Kristina Gjørtsvang samt træner Ole Hensel.

Efter regionsfinalen venter nu kampen om de jyske mesterskaber som pigerne skal til i weekenden 2-3 marts i Viborg.

(Artikel bragt i Jydske Vestkysten den 25/2-2002).