Børne- og ungdomscykling, vinter 2007/2008

 

Freddy Koller, Leif Villadsen og Niels H. Nielsen er blevet enige om at tilbyde MTB børne- og ungdomscykling træning på lørdage, kl. 9.30 – 11.00.

 

Vi er klar over de unge mennesker er forskellige i styrke og træningen vil ofte blive afviklet på forskellige sjove rundstrækninger i skoven, så der bliver mulighed for at ”strække hals” for den enkelte.

 

Første gang er lørdag d. 13/10-2007 kl. 9.30. Vi forventer det fortsætter indtil lørdag d. 22/3-2008.

Vi starter fra stadion. Der køres på en MTB cykel, og man må forvente den skal skylles af med en vandslange efter hjemkomst og kæden lige smøres.

 

Vi træner med henblik på at drengene kan deltage i både Invita MTB cuppen på Blåbjerg d. 21/10, MTB løb Bordrup som vi selv afvikler d. 30/12 samt de 4 afdelinger af vinter MTB cuppen i Varde og omegn på følgende søndage : 25/11, 16/12, 7/1 og 28/1.

Bemærk der er en MTB cykel blandt gevinsterne på de deltagende startnumre i Invita MTB cuppen d. 21/10 !

Drengene deltager i ungdomsklassen. OCT betaler 50% af startgebyret for medlemmer til Varde´s løb. Der ydes ikke tilskud til MTB løbet i Bordrup.

Læs mere om løbene på Varde Cykel Klubs hjemmeside : http://vardecykelklub.dk

 

Men vi vil ikke love en af os kan hver lørdag formiddag.

Vi laver en mailliste, således i senest fredag kl. 19.00 vil få besked hvis træningen af en eller anden grund er aflyst om lørdagen.

Hvis du ikke allerede er med på maillisten, dvs. du har fået en mail med denne besked i uge 40, så send en mail til Niels H. Nielsen, nhn@pc.dk, og bed om at komme på informationsmail listen.

I skal derfor checke jeres mail fredag aften efter kl. 19 for at se om der er kommet en aflysning, i fald en af os ikke kan den efterfølgende lørdag.

 

Med venlig hilsen

Oksbøl Cykel Team

Niels H. Nielsen