Blåvandshuk Rundt 2015

Af Niels H. Nielsen, løbsleder.

 

Søndag d. 9/8 afviklede Oksbøl Cykel Team (OCT) den 18. udgave af cykelmotionsløbet Blåvandshuk Rundt.

 

En dag med en masse sol, rigtig godt cykelvejr i det vestjyske landskab. Tørt hele dagen - blæst var der ikke meget af som vi tidligere har set har været meget hård ved felterne ude på vejene, især når de mødte stærk sidevind.

 

Løbet havde 427 forhåndstilmeldte ryttere.

På løbs dagen havde vi 60 efter tilmeldinger.

Løbet havde således 487 tilmeldte ryttere.

 

15 af de forhåndstilmeldte mødte ikke op og hentede deres startnummer. Det er der for så vidt ikke noget unormalt i.

5 af de ryttere som havde hentet startnr. kørte ikke over startlinjen.

5 ryttere meddelte tidtagningen, at de udgik under løbet. Tak for det.

11 ryttere er startet på løbet men er ikke registreret komme over mållinjen. Vi ville sætte pris på, at I lige gav besked om, at I var udgået. Herved har vi helt styr på hvor mange ryttere der er ude på ruten mod løbets slutning.

 

Baseret på de kommentarer vi har hørt, så har rytterne haft en fin oplevelse.

 

Vi er vidende om et par uheld som medførte lidt skrammer og hudafskrabninger, men ellers har vi ikke hørt om uheld.

Det var meget begrænset hvad vi fik af opkald om brug af service biler, de var kun af sted få gange.

 

Man kan selv studere resultatlisterne for de tre ruter, og igen i år kan vi se, at der for manges vedkommende er kørt stærkt på vejene omkring Oksbøl denne 2. søndag i august.

Vi synes dog det er værd at nævne, at vor egen Børge Frederichsen tog fusen på det forreste felt på 70 km distancen og havde sin eneste føring de sidste 100-200 m før mål. Det er set så mange gange før, at den snu rytter narrer de mindre snu ryttere. Det er i særdeleshed set før fra Børges side. Han har før vist sig at være en sand mester i at underspille egen styrke og så slå til på det helt rigtige tidspunkt. Tillykke med det.

 

Mange tak skal lyde til MC turklubben Ho Bugt, som stillede 6 motorcykler til rådighed og hjalp os med at guide og beskytte rytterne på ruterne.

 

En stor tak til BV for hjælp ved opsætning/nedtagning af telt, borde og bænke, samt ikke mindst for en overdådig god forplejning efter løbet.

 

Mange OCT medlemmer har ydet en stor og flot indsats i forbindelse med afviklingen af arrangementet. Rart med en god opbakning blandt klubbens medlemmer til at tage fat når der er brug for det. En stor tak skal lyde fra løbsudvalget til jer alle - uden jeres bidrag nåede vi ikke så langt.

Også en stor tak til hjælperne udenfor klubben i depoter, med tilmelding, osv.

 

En stor tak til alle de sponsorer som velvilligt har skænket en præmie og igen gjorde dette års udgave til et festfyrværkeri af gevinster på startnumre.

 

 

Rytteroplevelser

 

Tak for et godt cykelløb, jeg deltog på de 115 km, alt forløb rigtig  godt, godt afmærket, gode veje, god stemning og en dejlig afslutning med mad og vand, det var alle pengene værd, jeg kommer igen til næste år.

Venligst  Flemming Høgholm

 

*****************************************************************************************************************************

 

Hej

 

Tak for et – igen – godt arrangement og god service.

 

Vi kom gennem løbet i samlet flok og kørte en god gennemsnitsfart når vi tænker på at vi havde 2 stop undervejs.

 

I kan regne med, at Team DAHL igen i 2016 vil have Blåvandshuk Rundt på løbsprogrammet.

 

Venlig hilsen

Palle Mose Thomsen
Team Dahl

 

*****************************************************************************************************************************

 

 

 

 

Fotos fra løbet.

 

Kommer senere.